Legendarna glumica ni u 59. godini ne odustaje od minica

Foto: Splash News, Instagram

SLAVNA glumica i u šestom desetljeću izgleda i više nego sjajno.
 
Radi se o glumici Sharon Stone koja i dan danas golica maštu muškog djela publike, dok joj ženski zavidi na besprijekornom izgledu lica i tijela.
 
 
A da i s 59 godina može uskočiti u komad koji se tipično smatra mladenačkim, minicu, Sharon je dokazala sinoć na Beverly Hillsu, gdje je podržala event pod nazivom Women's Brain Health.
 
Sharon je zasjala u potpuno crnoj kombinaciji s bijelim detaljima, u kojoj su u prvi plan došle njezine izrazito vitke noge, a od detalja nosila je prozirne naočale te veliki osmijeh na licu koji svaku ženu u trenu pretvara u još zanosniju.
 
 
A ako redovito pratite modna i holivudska zbivanja, onda ste zasigurno primijetili kako starije dame u posljednje vrijeme vode glavnu riječ, dok se svijet divi njihovoj ljepoti.
 
 
Prisjetimo se samo Jane Fonde i Helen Mirren koje su početkom listopada prošetale pistom Tjedna mode u Parizu te zasjenile puno mlađe dame.
 
 
Tu su i glumice Melanie Griffith i Goldie Hawn koje su na nedavno održanoj amfAR gali u Los Angelesu blistale u crnim haljinama, a rado su pozirale zajedno.
 
 
Nedavno je izašla i naslovnica slavnog talijanskog Voguea na kojoj je glavna zvijezda 73-godišnja manekenka Lauren Hutton koja je time postala najstarija žena na naslovnici u povijesti ovog časopisa.
 
 
Mi nemamo apsolutno ništa protiv rušenja takvih barijera, a ove žene su doista posebne.