Lijepa na slavnu sestru: Ova Francuskinja nova je "it" girl

Foto: Instagram, Dolce & Gabbana, Getty

PRATITE li vjerno modnu scenu, ovo ste lijepo lice vidjeli kako reklamira prekrasne Chloe torbice.

Njezino ime je Marie-Ange Casta, a radi se o 26-godišnjoj glumici i manekenki, koja je poznata i kao mlađa sestra popularne manekenke Laetitie Caste, a složit ćete se kako su cure vrlo slične.

 
Francuska ljepotica na Instagramu ima tek 20 tisuća sljedbenika pa se čini kako njezino vrijeme tek dolazi, a mnogi ju već sad nazivaju novom "it" girl, s čime će sigurno doći i brojni poslovni angažmani.
 
 
Marie-Ange pojavila se u nekoliko francuskih filmova, ima manekenski ugovor s poznatom modnom agencijom IMG te je studirala modni dizajn u Parizu.
 
 
I sama je otkrila u jednom intervju kako se divi snažnim i odlučnim ženama, kakva želi biti i sama, a svaki put kada se zaželi mira i tišine, pobjegne u obiteljski dom na Korziku.
 
 
Lijepa glumica može poslužiti i kao neiscrpna modna i beauty inspiracija, a poznata je po savršenoj mačkastoj liniji tušem na očima te prirodno punijim usnicama, koje često ističe genijalnim ruževima u boji mesa.
 
 
Što se tiče njezinog modnog izričaja, on se može opisati kao vrlo ženstven, u kojem je itekako vidljiv francuski chic i romantični ton, koji oduvijek obožavamo.
 
 
Za vas smo ponašli njezina najbolja izdanja, a vjerujemo kako ćete nakon ovoga, pohrliti na njezine društvene profile po još.