Ljubav cvjeta: Kylie Jenner objavila prvu zajedničku fotku s ocem svog djeteta

Foto: Instagram
 
NAJMLAĐA sestra iz klana Kardashian-Jenner i američki reper zajedno su od travnja prošle godine, no vrlo su tajnoviti kada je u pitanju njihova veza.
 
Iako su prije tri mjeseca postali roditelji djevojčice Stormi, Kylie Jenner i Travisa Scotta zajedno smo u javnosti vidjeli samo nekoliko puta, a do sada nisu imali nijednu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, osim jedne jako čudne, koju je reper prije dva mjeseca objavio na Snapchatu. Neko se vrijeme šuškalo i da su prekinuli, no Kylie je sada odagnala te glasine romantičnom zajedničkom fotografijom na Instagramu.
 
 
Fotografija slavnog para na kojoj se grle ispred prekrasnog zalaska sunca na Instagramu je u prvih 12 sati skupila preko sedam milijuna lajkova, što je broj koji raste iz minute u minutu. A dan prije nego što je Kylie objavila zajedničku fotku sa Scottom, izvor blizak reperu za People je potvrdio da ljubav između njih dvoje cvjeta te da se Travis jako trudi oko malene Stormi.
 
"Oni su jedna prekrasna malena obitelj", rekao izvor za časopis.
 
Kylie i Scott trenutno su na otočju Turks i Caicos, gdje su otputovali povodom njegova 26. rođendana, a s njima je i malena Stormi čiju je preslatku fotku s jahte Kylie također jučer objavila na svom Instagramu i ponovno pokupila hrpu lajkova.