Ljubav ili prijateljstvo? Drake napokon progovorio o svom odnosu s Nicki Minaj i Rihannom

Foto: Splash News, Giphy

SLAVNI pjevač prošli je tjedan izdao novi album "Views from the 6".

A osim po dobrom glasu i pjesmama, koje rado slušamo, kanadski reper Drake poznat je i po tome što je vrlo emocionalno ljudsko biće, a to je dokazao i u nedavnom intervjuu, koji je trajao punih sat vremena.

Svakako najzanimljiviji dio intervjua, bio je onaj u kojem se Drake raspričao o svom odnosu s Nicki Minaj i Rihannom, za koje se već dugo šuška kako su mu bile puno više od samo prijateljica i kolegica.



"Ne pričam više s Nicki, no i dalje osjećam puno ljubavi i poštovanja prema njoj, ne samo zbog naše prošlosti i činjenice koliko smo rada i truda uložili u nju, već i zbog načina na koji se nosila sa situacijom", započeo je Drake. Pod "situacijom" misli naravno na veliku svađu, koju je prošle godine imao s njezinim zaručnikom Meekom Millom. "Razumijem što je ljubav, a ona se ponijela prema meni onako kako sam očekivao - sa stilom."



"Događalo bi se da bi sjedio i čekao da mi pokaže koliko je 'duboka' njezina ljubav. Moraš se to pitati. Uvijek sam osjećao ljubav i poštovanje prema Nicki, no nažalost, nismo pričali. No, tako je, kako je. Čak i kad ne razgovaramo, ona zna o čemu se radi. To je uvijek samo ljubav", iskreno je priznao zgodni Kanađanin.


Što se tiče njegovog odnosa s Rihannom, čini se kako je on puno jasniji.



"Odlično funkcioniramo kao tim i mislim da smo napravili puno dobre glazbe zajedno. Mislim da je naša kemija, svaku suradnju učinila još boljom, jer to je nešto što doista postoji. Mi ne donosimo ljudima neku priču koja je laž, jer ta energija između nas zaista postoji."



Naravno, vidjeli smo spot za pjesmu "Work"...