Ljubav je na internetu: Slavni parovi koji su se upoznali na društvenim mrežama

Foto: Instagram, Wenn, X17, EPA-EFE

UŽURBANI život nije samo dohvatio obične smrtnike, već i slavne osobe. S obzirom na ispunjen raspored koji imaju u životu, neki su se slavni parovi upoznali preko društvenih mreža. Iz neobaveznog dopisivanja preko interneta, rodila se ljubav. Ako ste se pitali koji su se parovi upoznali preko društvenih mreža, donosimo vam u nastavku. Doduše, nije velik broj veza koje su uspjele potrajati.

Amber Rose i Wiz Khalifa

Njihova veza započela je poprilično interesantno, odnosno objavom Khalife da je Amber Rose njegov celebrity crush. Upravo ta objava potaknula je Amber Rose da dođe u kontakt s Khalifom preko društvenih mreža te su ubrzo nakon toga otišli na spoj. S vremenom su se vjenčali, no ovaj brak nije rezultirao srećom te su se razveli 2016. godine.

Iggy Azalea i Nick Young

Još jedna od objava na društvenim mrežama koja je dovela do upoznavanja, a bila je to objava Nicka Younga koji je na Twitteru objavio da je Azalea njegova woman crush Wednesday. Azalea je odgovorila Youngu te su se s vremenom zaručili. Kao i većina zaruka poznatih osoba, ni ova nije završila bajno. Košarkaš Nick Young završio je u medijima s videom u kojem se hvali kako je varao svoju zaručnicu te je Azalea ubrzo nakon toga na svom Twitteru objavila kako više ni sama ne zna tko je ova osoba koju je voljela cijelo vrijeme.

Ariana Grande i Jai Brooks

YouTube zvijezda Jai Brooks na svom je kanalu objavio video u kojemu objašnjava zašto bi Ariana Grande trebala otići s njime na spoj te mu je to upalilo. No i ova veza je potrajala tek nešto više od godine dana..

Danielle Ceasar i Jake T. Austin

Tko kaže da se snovi djevojaka koje su fanovi ne ostvaruju? Danielle Ceasar bila je djevojka koja je konstantno objavljivala tweetove o mladom glumcu Austinu te je on nakon pet godina odgovorio. Doduše, pet godina je dug period, ali isplatilo se jer su 2016. godine prohodali i još uvijek su zajedno.

Ricky Martin i Jwan Yosef

Ricky Martin svog je zaručnika upoznao preko Instagrama. Nakon što je gledao objave po Instagramu uočio je Yosefa i poslao mu poruku. Dopisivali su se šest mjeseci, bez da su se vidjeli i čuli, isključivo o umjetnosti. Nakon nekog vremena Ricky Martin odlučio je posjetiti London kako bi upoznao Yosefa te su se 2016. godine zaručili.

Mandy Moore i Taylor Goldsmith

Još jedan par koji se uspio spojiti pomoću Instagrama. Poznata glumica objavila je sliku albuma benda Dawes i upravo ta objava potaknula je Taylora Goldsmitha da joj se javi. Njihova je veza završila brakom, a Mandy Moore na svom je Instagramu zahvalila toj društvenoj mreži što je tako upoznala svog supruga.