Maja Šuput nosi cipele koje ovog proljeća podižu baš svaku kombinaciju

Foto: Instagram

TRENDOVI su ove sezone na njenoj strani.
 
Nije tajna da Maja Šuput voli svjetlucave stvari, a sada je napokon došla na svoje. Šljokice i metalik komadi službeno više nisu rezervirani za posebne prilike i blagdane te se ovog proljeća nose i po danu, o čemu ste nedavno mogli čitati i u našoj rubrici Moda i shopping. Možda je upravo tamo i Maja čula za ovaj trend jer je sada uskočila u sandale kakve će ovog proljeća poželjeti mnoge od vas. 
 
 
Šljokičaste sandale s platformom i otvorenim prstima pravi su mamac za poglede i podižu baš svaki outfit, a Maja ih je odlično iskombinirala s jednostavnom nježnoružičastom haljinom. Uz efektne sandale, veliki prsten bio je sasvim dovoljan modni dodatak, a moramo pohvaliti i njen odličan i odvažan izbor ruža uz ovu kombinaciju. No pjevačica ovih dana ne izlazi iz šljokica i ovo je, zapravo, najsuptilniji način na koji ih je nosila. Prije toga na Instagramu je objavila fotografiju u blještavoj asimetričnoj mini haljini boje ciklame.
 
 
I na svojoj posljednjoj fotki s Instagrama Maja nosi šljokičastu haljinicu koja nas je odmah podsjetila na legendarno izdanje Paris Hilton za njen 21. rođendan, a u sličnoj je haljinici isti rođendan proslavila i Kendall Jenner.