Makni se, Taylor: Adele, Jennifer i Emma nova su najpopularnija ženska ekipa u Hollywoodu

Foto: Splash News, FameFlyNet

MEĐU slavnim curama puno je ženskih ekipa.

Nekada su postojale sestre Hilton, Lindsay Lohan, Kim Kardashian i Nicole Richie, koje su žarile i palile noćnim klubovima.
 
 
Danas među poznatim curama postoji nekoliko ženskih ekipica, od kojih je svakako najpoznatija ona masovna, na čijem je vrhu slavna pjevačica Taylor Swift.
 
 
No, još je jedna impresivna ekipa nedavno je provela ugodnu večer u jednom meksičkom restoranu u New Yorku, a nju čine: Jennifer Lawrence, Emma Stone i Adele.
 
O čemu su cure točno pričale, ne znamo, no pretpostavljamo da ih je sve skupila Adele, jednim telefonskim pozivom i jednostavnim "Hello". Jennifer se sigurno hvalila uspjehom njezinog novog kino hita, posljednjim nastavkom "Igara gladi", dok se Emma Stone žalila kako se osjeća usamljeno nakon prekida s dugogodišnjim dečkom Andrewom Garfieldom.
 
 
I dok se Jennifer i dalje hvalila uspjesima i novim projektom s komičarkom Amy Schumer, Adele je tješila Emmu te sakupljala ideje za nove glazbene materijale. Hej, ipak su prekidi njezina stvar.
 
Kako god bilo, jako nam se sviđa nova ekipica mladih i talentiranih žena.
 
Tko zna, možda je to bila i neka poslovna večera.
 
Pssst! Adele je nedavno u showu Jimmyja Fallona premijerno izvela svoj hit "Water Under The Bridge" te nas natjerala da ju sada volimo još više. Poslušaj zašto!