Manekenka oduševila kombinacijom koju bismo rado nosile, no ne možemo zbog vremena

Foto: Splash

LIJEPA Britanka ovih je dana nanizala nekoliko odličnih stylinga. 
 
Osim što se nakon porođaja u top formu vratila u rekordnom roku, Rosie Huntington-Whiteley brzo je obnovila i svoj status moderne ikone stila. Prekrasna manekenka nedavno nas je oduševila u odvažnoj kombinaciji boja te u plavoj baršunastoj haljini na preklop, a sada se na partyju časopisa Harper's Bazaar pojavila u još jednom odličnom izdanju koje ćete poželjeti iskopirati, ali se vjerojatno to nećete usuditi.
 
 
Rosie je odjenula karirani sivi sako sa svjetlucavim nitima koji je nosila umjesto haljine. Iako je riječ o hit komadu sezone, u ovakvom ga izdanju još nismo vidjeli, a zgodnoj manekenki pristaje savršeno. Dodatnu čar daje mu i vrpca u struku koja laska figuri, iako Rosie takvi trikovi nisu potrebni. 
 
 
A pažnju s njezinih vitkih nogu skrenule su nam šljokičaste ljubičaste štikle s jednako svjetlucavim crnim remenčićima oko gležnja koje su kombinaciji dale dašak glamura. Cijeli njezin outfit potpisuje talijanski brend Attico, a manekenka je za ova dva komada izdvojila preko 20 tisuća kuna.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz modu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: moda.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje