Matthew McConaughey otkrio kako je znao da je njegova supruga "ona prava" nakon prvog spoja

Foto: Splash News, Instagram

MATTHEWA nam je uvijek drago vidjeti.

46-godišnji glumac Matthew McConaughey poznat je po svojim ulogama u romantičnim holivudskim komedijama, no čini se kako je i njegov stvarni život prožet čistom romantikom.
 
O tome se, inače samozatajan glumac, raspričao u novom broju časopisa People, čiju je naslovnicu i ukrasio.
 
 
Matthew je tako otkrio kako se u svoju sadašnju suprugu Camilu Alves zaljubio gotovo odmah, a već je nakon prvog spoja znao kako je ona "ona prava". Par se upoznao 2006. godine u jednom noćnom klubu u Los Angelesu, a Matthew je tu večer izašao van s poznatim biciklistom Lanceom Armstrongom.
 
 
"Na prvi spoj izašli smo tri dana nakon što smo se upoznali i odmah sam znao da je ona ta. Dan nakon toga, htio sam s njom na još jedan spoj. Već 9 godina želim samo s njom na spoj i s nikim drugim", otkrio je zaljubljeni glumac, koji se sjeća i što mu je prošlo kroz glavu, kada je vidio lijepu manekenku.
 
 
"Dok sam pokušavao privući njezinu pozornost, glavom mi je prošlo kako to nije žena čiju pažnju želiš privući s drugog kraja prostorije. Tada sam si naredio da se dignem od stola i da odem do nje." Zgodnom paru jezična je barijera u početku stvarala malo problema, obzirom da je Camila Brazilka, no čini se kako je ipak prevladao jezik ljubavi.
 
 
Par se vjenčao 2012. godine, a danas imaju troje djece.