Megan Fox otkrila kako je spasila svoj brak

Foto: Instagram, Getty

OVAJ smo savjet nedavno čuli od još jedne zvijezde.

31-godišnja glumica Megan Fox smatra se jednom od najljepših u Hollywoodu, no njezino srce već godinama pripada samo jednom muškarcu - glumcu Brianu Austinu Greenu.

Podsjetimo, par je svoju vezu započeo davne 2004. godine kada je ona imala 18, a on 30 godina. No unatoč velikoj razlici u godinama, par se vjenčao 2010. godine. Pet godina kasnije, duo je podnio zahtjev za razvod, no ubrzo nakon toga glumica je šokirala obožavatelje trećom trudnoćom, ali nije odmah priznala da je Austin otac jer nitko nije znao da su se pomirili.

Par danas ima trojicu sinova, a šuška se kako planiraju i četvrto dijete jer Megan želi i djevojčicu. A lijepa glumica sada je otkrila kako je spasila svoj brak.

"S vremena na vrijeme se moraš podsjetiti zašto ti se sviđa osoba s kojom imaš djecu. Kad imaš toliko ljudi oko sebe i obaveza, to se vrlo lako zaboravi. Postanete poslovni partneri, a onda izađete na spoj i pomisliš 'Wow, jako si mi privlačan'. To je jako važno i trudimo se to raditi što češće", priznala je Megan.

I glazbenik John Legend nedavno je otkrio sličnu tajnu sretnog braka s manekenkom Chrissy Teigen s kojom je više od 11 godina.

"Redovito izlazite na spojeve s partnerom bez obzira na druge obaveze. Kupite cvijeće s vremena vrijeme, neka vaš partner zna da vam je još uvijek poseban. Meni je Chrissy danas još privlačnija nego prije 10 godina jer sada to više nije samo fizički. Mi smo tim i to nas čini povezanijima nego ikad", otkrio je John.

Pa ako vaša veza trenutno proživljava krizu, znate što vam je činiti.