Meghan Markle imala je mirnu djevojačku večer na koju Kate navodno nije došla

Foto: Getty

I VOJVOTKINJA od Cambridgea svojedobno je imala mirnu djevojačku večer.

I dok se većina drugih žena veseli planiranju više ili manje razuzdanih djevojačkih zabava, kada se udaješ za pravog princa, na to možeš zaboraviti.

Tako je bilo s Kate kada se udavala za princa Williama, a sada i s američkom glumicom Meghan Markle koja se u svibnju udaje za Williamovog brata, princa Harryja.



Lijepa zvijezda serije "Suits" zbog ljubavi s princem morala se odreći puno toga, prije svega karijere i života u SAD-u, a morala je pristati i na mirnu djevojačku večer.

Prema pisanju stranih medija, Meghan je navodno prošlog vikenda već imala opušteno druženje s bliskim prijateljicama povodom vjenčanja.

Navodno su cure imale kraljevski tretman u luksuznom spa centru, a zatim i večeru, kako i priliči budućoj članici kraljevske obitelji no Kate Middleton nije bila među njima.

Iako je vojvotkinja u sedmom mjesecu trudnoće, i dalje je često u javnosti te obavlja sve dužnosti pa joj blaženo stanje nije moglo biti izgovor za nedolazak na opuštajući dan u spa centru.



Podsjetimo, o njihovom nepodnošenju šuška se već neko vrijeme no na nedavnom zajedničkom javnom nastupu obje su imale široke osmijehe na licima no stručnjaci za govor tijela odmah su iznijeli svoja mišljenja.

Po njima je Kate nervozna zbog dolaska pridošlice u obitelj te bismo u budućnosti mogli vidjeti česte prijateljske sukobe među njima jer je Meghan vrlo odlučna da i dalje ostane vokalna kada je u pitanju izražavnje vlastitog mišljenja.

Cure se nisu ni previše gledale, što je dodatno potaknulo sumnju u ne baš tako dobre odnose među budućim šogoricama no ionako će sve pokazati vrijeme.