Mekane, tople, čupave i - ljetne?! Krznene sandale su najkontroverzniji trend sezone

Foto: Rex, Instagram, X17, H&M, Mango, Stradivarius, Topshop, Zara 

NEKE trendove ili volite ili mrzite.  

Ovaj je, naizgled, jedan od takvih, ali nekako sumnjamo da i one žene koje ga vole, kada ga isprobaju, zadrže to mišljenje. Radi se o krznenim natikačama i sandalama koje su, prema modnim insajderima, najveći ljetni trend u obući.
 
 
Za njihovu popularnost ponajviše možemo "okriviti" Rihannu, koja je svojim krznenim papučicama već prošle godine uvjerila mnoge da je upravo to obuća u kojoj žele provesti ljeto. 
 
 
Za trend su se brzo "zakačile" i brojne druge zvijezde te poznate fashionistice i modne blogerice, a od tada su mnogi naglo promijenili svoje mišljenje, kako o natikačama općenito, tako i o ovim modelima s krznom.
 
 
 
 
Tako si sada svatko može priuštiti jedne čupave natikače ili sandale, jer ih u ponudi imaju i svi popularni high street brendovi. 
 
 
No, ono što nas muči, kada je u pitanju ovaj čupavi trend, je kako se stopala osjećaju u krznenoj obući na "paklenim" ljetnim vrućinama? Sigurno ne baš najbolje, a pogotovo u onim modelima koji imaju krzno i s unutarnje strane đona. 
 
topshop.com, 440 kn
 
Stradivarius, 249,90 kn
 
Prvo što nam pada na pamet je još jedan trend kojeg su popularizirale Kardashianke, a radi se o prozirnim čizmama od vinila. "Gurale" su ih sve dok se nisu svidjele i drugima, a onda je jedna "ponosna" vlasnica na Instagramu otkrila pravu istinu o plastičnim čizmama, u kojima se noge preznojavaju.
 
 
A vjerujemo i da sličan osjećaj pružaju ove čupave natikače i sandale, jer se ljeti noga znoji čak i u japankama, pa kako ne bi i u nečemu ovako toplom. 
 
 
Upitni su čak i oni modeli koji imaju krzno samo s gornje strane, jer se stopalo svejedno nalazi ispod mekanog "grijača". 
 
Mango, 249,90 kn
 
H&M, 222 kn
 
Zara, 449,90 kn
 
Znamo da se radi o vodećem trendu, ali ovoga biste ipak možda mogle preskočiti, kako ne biste uzalud "bacile" novce na nešto što ćete na kraju, vjerojatno, samo nositi po kući i to preko zime.