Melania Trump svoj posljednji outfit posudila je od Donalda

Foto: Getty
 
PRVA dama SAD-a stalno plijeni pažnju javnosti svojim modnim odabirima.
 
Često je i na udaru kritika, pogotovo zbog toga što je stalno u štiklama, no Melania je sada pokazala da se ne odriče svog zaštitnog znaka čak ni kada nosi muška odijela. Za posjetu kanadskog premijera Justina Trudeau i njegove supruge Sophie Grégoire Bijeloj kući, Melania je obukla sivo odijelo dizajnerske kuće Ralph Lauren u kakvom možemo lako zamisliti i njenog supruga Donalda.
 
 
U "muškom" izdanju prva dama izgledala je iznenađujuće zanosno te je zasjenila suprugu kanadskog premijera koja se pojavila u haljini. Melanija je odijelu podarila i chic izgled tako što je kravatu samo prebacila oko vrata i nije ju svezala, a štikle koje su se skrile ispod širokih nogavica izdužile su njene već dovoljno dugačke i vitke noge.
 
 
Melaniji ovo nije prvi put da nosi odijelo, a posljednji put ga je nosila na nedavno održanom sportskom događaju Invictus Games u Torontu gdje se susrela s organizatorom, princom Harryjem.
 
 
Tada je ipak nosila dosta ženstvenije odijelo s potpisom dizajnerske kuće Chanel, a moram priznati da joj ovo "muško" ipak stoji puno bolje.