Melania u još jednoj elegantnoj kombinaciji i s kontroverznom torbom u ruci

Foto: Getty, REX

PRVA dama Amerike ovih je dana u rodnoj Europi.
 
Ovoga puta bračni par Trump uputio se prema Varšavi i Hamburgu, a prilikom ulaska u avion Melania nije zaboravila podsjetiti na svoj istančani modni ukus, koji se itekako promijenio otkad je postala Prva dama.
 
 
Tako je zgodna Slovenka zasjala u ružičastim hlačama ravnog kroja i s geometrijskim uzorkom, crnoj majici s dugim rukavima te savršenim crnim salonkama, za koje se često kaže kako bi ih svaka žena trebala imati u svom ormaru, što je apsolutno istina.
 
 
No, ovoga puta nije se pričalo o njezinoj kombinaciji, već o kontroverznoj Hermes torbi, koju je Prva dama ponosno držala u ruci, a čija se cijena može popeti i do 120 tisuća kuna, ako primjerice ima detalje s 10-karatnim bijelim dijamantima, dok se najjeftiniji model može nabaviti za nešto više od 30 tisuća.
 
 
Radi se o torbici napravljenoj od krokodilske kože, a upravo je to razlog zašto se ona smatra kontroverznom. Spomenuta modna kuća zbog nje se često nalazi na meti raznih Udruga za zaštitu životinja, jer se krokodili za potrebe modne industrije uzgajaju na posebnim farmama, drže u kamenim jamama, brutalno ubijaju, a zatim im se od kože rade cipele, remenje i torbe. Krokodili su ponekad i živi dok im se dere koža...