Melanijinu lijepu haljinu zasjenio detalj koji ne viđamo često na njenom licu

Foto: Getty

PRVA dama ponovno je zasjala u elegantnom izdanju.

Prije nekoliko dana obavijestili smo vas o tome kako jedna haljina bivše slovenske manekenke Melanije Trump ulazi u povijest, a radi se o onoj koju je nosila na inauguracijskom balu.

To je već 100 godine duga tradicija među Prvim damama, a donacija ide muzeju Smithsonian.



Za taj događaj Melania se odlučila za jednostavnu haljinu u boji slonovače, rozi kaputić i prekrasne roze štikle, a stigla je u pratnji dizajnera Hervéa Pierrea koji je u suradnji s njom i dizajnirao haljinu s inauguracijskog bala.

No još jedna njezina elegantna kombinacija vrijedna pažnje ostala je u sjeni njezinog širokog osmijeha kojeg ne viđamo često, a posebno kada je u društvu supruga Donalda Trumpa.

"Danas mi je velika čast predati haljinu koju sam nosila na inauguracijskom balu u postav izložbe Prvih dama Nacionalnom muzeju američke povijesti. Osim što na taj način slavimo modu, što je nešto što volim još od djetinjstva, nema boljeg načina da odamo počast toj posebnoj večeri i novom poglavlju u životu naše obitelji", rekla je Melania prilikom svečanosti.



Spomenuti muzej ima oko 4,5 milijuna posjetitelja godišnje, a ni dizajner nije skrivao oduševljenje što će haljinu toliko ljudi od sada moći vidjeti izbliza te je još jednom istaknuo kako je s Melanijom bilo vrlo lako za raditi.

"Mi pričamo istim jezikom. Odmah sam znao što ona želi, a sam proces dizajniranja bio je lagan, jer Prva dama dobro poznaje modu", izjavio je.

Iako tako nije bilo oduvijek, činjenica jest kako Melania po novom ne griješi kada je u pitanju moda.