Mila Kunis izgleda kao tinejdžerica u casual izdanju za šetnju gradom

Foto: Broad Image

GLUMICU Milu Kunis na crvenom tepihu navikli smo viđati u glamuroznu i dotjeranu, dok privatno njeguje potpuno ležeran stil i uglavnom izbjegava šminku.

No i u svom omiljenom opuštenom izdanju izgleda besprijekorno, što je potvrdila i pri svojem posljednjem izlasku u grad. 35-godišnju glumicu paparazzi su snimili tijekom šetnje Los Angelesom u casual izdanju, u kojem je izgledala kao tinejdžerica.

Mila je iskombinirala kratku crvenu majicu s natpisom, trendi traperice s ravnim i širokim nogavicama, visokim strukom i poderanim koljenima te bijele sportske tenisice. Kombinaciju koju, vjerujemo, često nose i mnoge od vas, glumica je upotpunila sunčanim naočalama sa svijetloružičastim okvirima te je kosu svezala u neurednu punđicu na vrhu glave.

U ovom mladenačkom izdanju, Mila ne izgleda puno drugačije nego kada samo je gledali u seriji Lude sedamdesete, u kojoj je počela glumiti sa samo 14 godina i zahvaljujući kojoj je upoznala svog sadašnjeg supruga. Riječ je naravno o Ashtonu Kutcheru, a iako su se tijekom snimanja serije svakodnevno viđali gotovo osam godina, ljubav među njima procvjetala je tek godinama nakon završetka snimanja, a vjenčali su se 2015.