Mislite da su tajice i štikle loša kombinacija? Čekajte da vidite ovaj novi trend

Foto: Rex

TAJICE su definitivno jedan od onih komada oko kojih javnost ima podijeljeno mišljenje.

I dok ih jedne nose samo u teretanu, druge dame uklapaju ih u svoje dnevne, pa čak i poslovne te večernje kombinacije. Sportska elegancija trend je koji ponajviše možemo zahvaliti kome drugome nego Kardashiankama i sestrama Hadid, a sada su ga upravo one podigle na neku drugu i potpuno neočekivanu razinu. Tajice su pale u drugi plan, a zamijenile su ih trenirke koje ove slavne dame kombiniraju sa štiklama.



Ovo je trend kojem se nitko ni u ludilu nije nadao, no kad nešto nosi Kim Kardashian, onda su velike šanse da će upravo to postati hit. Reality zvijezda svoju je crnu trenirku iskombinirala s minijaturnim topićem i bijelim čizmicama na petu, a u ovom se izdanju sigurno nije uputila u teretanu.



Malo sportskiju kombinaciju složila je i njena sestra Kourtney koja je uz široku plavu trenirku i majicu sa svojim imenom obula crne štikle.



Neobičnom trendu nije odoljela ni Kendall, koja je otišla i korak dalje te odabrala čizme zmijskog uzorka.



A jedna od najvećih ljubiteljica sportskog looka, Bella Hadid, također je prošetala u kombinaciji trenirke i štikli te, naravno, iskoristila priliku da pokaže i svoj savršeni trbuh.