Mlada glumica u haljini nalik na vjenčanicu zasjenila čak i Evu Longoriju

Foto: EPA-EFE

PREMIJERA novog filma "Dora istražuje izgubljeni grad" održana u Los Angelesu privukla je brojna slavna imena. Između ostalog i Evu Longoriju te 18-godišnju glumicu Isabelu Moner. No to i ne čudi s obzirom na to da obje ljepotice imaju uloge u spomenutom filmu. Dok Longoria glumi Elenu, istraživačicu i avanturisticu, Isabela utjelovljuje njenu kćer, tinejdžericu Doru.

Ipak, ovog puta u fokusu nije bio njihov glumački talent nego odjevne kombinacije u kojima su se ove dame pojavile na premijeri.

Tako je Eva u atraktivnoj žutoj haljini naglasila vitku liniju, ali i preplanuo ten.

Zanimljiv kroj naglašava dekolte i daje blagi volumen, dok midi dužina laska ženstvenoj figuri. Inače, riječ je o kreaciji koju potpisuje brazilski dizajner Vitor Zerbinato, a 44-godišnja ljepotica kombinirala ju je uz trendi bijele sandale s remenčićima i decentne naušnice.

Unatoč odličnom outfitu, glumica je ovog puta pala u drugi plan i to zahvaljujući svojoj mladoj kolegici Isabeli Moner.

Naime, ona se pojavila u bijeloj haljini posutoj zlatnim šljokicama koja neopisivo nalikuje na vjenčanicu, a za čiji dizajn je zaslužan američki brend Rodarte iza kojeg stoje sestre Kate i Laura Mulleavy. Hrabar, nevjerojatno dubok i neobičan dekolte ukrao je svu pažnju, a spektakularan look upotpunila je štiklama s potpisom Stuarta Weitzmana te upečatljivim ljubičastim make-upom.