Jednostavna frizura koja će vas u trenu pomladiti

Foto: Getty, Instagram

JESEN je doba godine u kojem se mnoge žene odlučuju na promjenu frizure.

Nakon ljeta svakako se preporučuje barem skratiti vrhove jer sunce i morska sol oštećuju kosu pa joj je potrebno obnavljanje. A tragate li za načinom kako da osvježite svoj look, bez pretjerane promjene i frizure, koja će vam oduzimati previše vremena za namještanje, jedan od vodećih jesenski trendova u kosi je kao stvoren za vas. Riječ je o šiškama sa strane koje je lako održavati, a mogu potpuno transformirati vaš izgled.

Ako već nosite razdjeljak sa strane, šiške će vašoj kosi podariti novu dimenziju, a dijelite li kosu po sredini, ova promjena imat će pomlađujući učinak, što će se, vjerujemo, svidjeti mnogima od vas.

Čak i ako vam se iz nekog razloga ne svidi kako vam stoje, uvijek i njih možete razdijeliti po sredini i dobiti potpuno drugačiji look. No, ova frizura stoji baš svima i sigurno će vam donijeti same komplimente. Jednako dobro će izgledati i na ravnoj i na valovitoj kosi, a kada je riječ o stiliziranju, šiške možete oblikovati okruglom četkom ili jednostavno prstima, ako ciljate na ležerniji look.