Najbolja mjesta za seks u javnosti

SEKS u javnosti za mnoge je tabu, no ima i mnogo onih koji uživaju u činjenici da ih svaki čas netko može uloviti. Ako imaš hrabrosti učiniti to na nezgodnim mjestima, evo nekoliko prijedloga za super zabavu:

1. Plaža

Svatko od nas je barem jednom poželio to napraviti na plaži. Pronađite zapuštenu uvalu i prepustite se užitku, a najbolje je to što se brzo možete pokriti ručnikom ako netko naiđe. More je isto odlično mjesto za seks, a to možete raditi i pred prepunom plažom.

2. Knjižnica


Studenti koji dobro poznaju knjižnicu znaju da postoje oni skriveni kutci u kojima nikoga nema, a to je pravo mjesto za brzinski seks. Samo budite tihi, u knjižnici se ne smije uznemiravati ljude.

3. Balkon


Nije baš javno mjesto, no činjenica da vas u bilo kojem trenutku mogu vidjeti prolaznici ili susjedi čini balkon dovoljno javnim. Nasloni se na ogradu, i neka tvoj dragi obavi svoj posao. Samo pazite da ne padnete dolje.

4. WC kluba ili restorana ili aviona


U principu bilo koji WC koji nije vaš, odličan je za vrući seks. Samo pazite da netko nogom ne ugazi u školjku, i vodite računa o ljudima koji ulaze i izlaze iz WC-a. Ako je veliki red, nemojte tjerati ljude da čekaju dok se vi zadovoljite.

5. Auto

Klasik kada je brzinski seks u pitanju, auto pruža komfor koji vam je potreban, a izloženost pogledima birate sami. To možete učiniti na izoliranom mjestu, ili se parkirati negdje gdje vas je lako uhvatiti, ako ste raspoloženi za uzbuđenje.