Najsexy muškarac 2015.: Ovo su naša omiljena golišava izdanja Davida Beckhama

Foto: Armani, H&M, Vogue, Splash, Nymag, Instagram

MISLIMO da je titula pripala pravom muškarcu.

Čestitamo, Victoria Beckham! Slavna pjevačica i dizajnerica i službeno je udana za najsexy muškarca na planeti, prema izboru časopisa People.
 
 
Tako je, David Beckham okitio se još jednom zavidnom titulom, a časopisu je otkrio kako mu je to velika čast te da je jako uzbuđen zbog svega. 
 
 
 
 
"Nikada nisam o sebi razmišljao kao sexy i atraktivnom muškarcu", započeo je umirovljeni nogometaš, koji i s 40 izgleda bolje nego neki njegovi puno mlađi kolege. Kako, molimo? "Volim nositi lijepu odjeću i lijepa odijela te se dobro osjećati, no nikada nisam razmišljao o sebi na taj način." 
 
 
 
Volimo te, David, no nekako mislimo da sad ipak malo lažeš.
 
 
Kako god bilo, najsexy muškarac na planeti rođen je 1975. godine u Engleskoj, a osim po majstorijama s loptom, David je u središte pozornosti javnosti došao i svojom vezom s jednom od članica nekad popularne grupe Spice Girls, Victorijom.
 
 
Njihova ljubavna priča započela je 1997. godine, a David je kleknuo svega godinu dana kasnije. Već u srpnju 1999. godine, proglašeni su mužem i ženom u jednom dvorcu u Irskoj. Danas imaju četvero djece: sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kćerkicu Harper Seven.
 
 
Umirovljeni nogometaš poznat je i kao veliki ljubitelj tetovaža, a na tijelu ih ima preko 40.