Nakon niza modnih zločina: Nicole Scherzinger u bajkovitoj kreaciji

Foto: Getty

NICOLE je mamila uzdahe.

I dok cijeli svijet iščekuje najglamurozniju večer u Hollywoodu, dodjelu Oscara, na Beverly Hillsu sinoć je održana gala večera, koja se tradicionalno održava prije dodjele Zlatnih kipića.



Jedna od uzvanica tako je bila i 38-godišnja pjevačica Nicole Scherzinger, koja je plijenila pozornost svojom ljepotom, ali i prekrasnom haljinom, koja je podsjećala na onu iz bajke.



Nakon niza teških modnih promašaja u posljednje vrijeme, smeđokosa ljepotica zasjala je u dugoj haljini iz kolekcije Yanina Couture, koja je na rukama i dekolteu bila prozirna, no nimalo vulgarna, a cijela haljina bila je prošivena zanimljivim crnim detaljima, koji su ju činili tako posebnom.



Nicole je svoje duge uvojke raspustila za ovu priliku, a što se tiče make up-a, izabrala je onaj u zemljanim tonovima, koji joj najbolje stoji, obzirom na njezinu put.



Nicole je okupljenima otpjevala i nekoliko pjesama, a istovremeno se požalila kako ne zna gdje je nestao stil u glazbenoj industriji, što se odnosilo na njezine slavne kolegice. "Pussycat Dolls su bile pokrivene i ples nije bio jeftin, u usporedbi s ovim što viđam danas. Golotinja, pokazivanje srednjeg prsta... Ne znam gdje je nestao dobar ukus i stil", zapitala se slavna ljepotica.



Nadamo se da će 89. dodjela Oscara dokazati kako još uvijek nije baš sve otišlo k vragu po tom pitanju te da ćemo na crvenom tepihu vidjeti više ovakvih haljina, a manje golotinje i provokacija.