Nakon što je zablistala na eventu, Gigi je na Instagramu otkrila da se pomirila s bivšim

Splash, Instagram

MANEKENKA i pjevač prekinuli su u ožujku ove godine nakon dvije godine veze.

No čini se da su nakon tri mjeseca shvatili da ipak ne mogu jedno bez drugog. Podsjetimo, 23-godišnja Gigi Hadid i 25-godišnji Zayn Malik prekid su potvrdili sladunjavim statusima jedno o drugom na društvenim mrežama, gdje su napisali i da će ostati u prijatelji, no prijateljstvo se ponovno pretvorilo u ljubav.

Gigi je sinoć bila na premijeri filma "Oceanovih 8" u New Yorku, gdje je stigla u prekrasnoj i neobičnoj crnoj haljini asimetričnog kroja s jednim otkrivenim ramenom i jako dugačkim rukavima te visokim prorezom na donjem dijelu. 

A nakon premijere filma, manekenka je premijerno i na svojem Instagramu potvrdila da su ona i Zayn ponovno u vezi preslatkom zajedničkom fotografijom koju je objavila u Storiesima.

Gigi na fotki još uvijek nosi istu crnu haljinu kao na svečanom eventu, a iako se Zaynu ne vidi lice, platinasto plava kosa i prepoznatljive tetovaže odaju da se radi o njemu. 

O njihovom pomirenju šuškalo se već neko vrijeme jer su manekenka i pjevač prije otprilike mjesec dana viđeni kako se ljube nasred ulice, no ovo je i službena potvrda da su svojoj propaloj vezi odlučili pružiti još jednu šansu.