Nakon što su je iskritizirali jer nosi štikle, mlada glumica na crveni tepih došla u tenisicama

Foto: Getty

TEEN zvijezda sinoć je svojim izborom obuće prkosila tradicionalnim modnim pravilima na crvenom tepihu.
 
13-godišnja glumica Millie Bobby Brown na dodjelu SAG nagrada došla je u bijelim Starkama koje je iskombinirala s Calvin Klein haljinom u istoj boji te ponudila mladenačku alternativu kombinaciji raskošnih haljina i štikli.
 
 
Dašak glamur osigurale su joj šljokice na haljini, kao i dugački šlep, dok je od nakita nosila samo nanizano prstenje. Minimalan make-up bio je sasvim dovoljan da istakne prirodnu ljepotu glumice, a razigrana frizura savršeno je zaokružila njen mladenački look. 
 
 
Na nedavno održanoj dodjeli Zlatnih globusa Millie je zbog svog outfita bila kritizirana u javnosti. Mlada glumica prozvana je jer je nosila "obuću neprimjerenu svojoj dobi", iako je bila riječ o šljokičastim cipelama s niskom, takozvanom "kitten" potpeticom koje su bile idealan svečani izbor za 13-godišnju djevojčicu.
 
 
Ako je zbog kritika na račun svog posljednjeg izdanja mlada glumica sinoć odlučila nositi ravnu obuću, plan joj je upalio, jer je sada dobila same pohvale, iako je njen izbor obuće ovoga puta bio potpuno nekonvencionalan.