Napokon jedan beauty trend s Instagrama koji je nosiv i u stvarnom životu

Foto: Instagram 

NOVI trendovi na Instagramu pojavljuju se gotovo svakodnevno, a obično su oni najpopularniji ujedno i teško primjenjivi u stvarnom životu.
 
Koliko vas se može pohvaliti da ste jedan dan na posao otišle s obrvama u obliku perja ili da ste napravile manikuru sa žicom, jer ste sretnice koje ne moraju baš nikad prati suđe? Vjerujemo da se većina u ovome nije prepoznala, jer kao što smo i rekli, neki trendovi su lijepi i popularni, ali zato nisu nikako praktični.
 
Ali, sada je Instagram preplavio jedan beauty trend koji napokon funkcionira i u svakodnevnom životu, a ne samo na filtriranim fotografijama. Trend je stigao i baš u pravo vrijeme, ususret ljetu i zalascima sunca kojima se posebno veselimo. Očaravajuće nijanse crvenkasto-žućkasto-ljubičastog ljetnog neba u suton, prizor su u kojem uživaju mnogi, a upravo je to inspiriralo i ovaj predivni make up. 
 
 
"Sunset eyes" na kapke donosi veličanstveni prizor zalaska sunca, kombinirajući dvije ili više nijansi sjenila u tonovima ljetnog neba.  
 
 
U stilu zalaska sunca našminkala se i pjevačica Selena Gomez. 
 
 
U trend su se zaljubili i svi poznati make up artisti te beauty blogerice, koji na Instagramu nude pregršt inspiracije.
 
 
Ovisno o svom tenu, birajte svjetlije ili tamnije nijanse, a među šarolikom paletom boja zalaska sunca, svatko će lako pronaći odgovarajuće. Ovaj topli make up posebno će dobro izgledati preko ljeta, na brončanoj puti.
 
 
Također, iako jarke, ove boje nisu nikako upadljive, poput plavog ili zelenog sjenila, pa će biti puno lakše odvažiti se na ovakav make up.