Napokon nešto i za crnke: Tamnoplava boja super je način da se poigraš s kosom ovog proljeća

Foto: Instagram, Splash

AKO i ti imaš tamnu kosu, razumiješ o čemu pričamo...

Iz sezone u sezonu gledali smo kako se izmjenjujub trendovi ombre bojanja, svijetloružičaste kose, baby plave kose, ovakvih i onakvih pramenova, a dok su u tim novotarijama vještih frizera bez problema mogle uživati plavuše i brinete s prirodnom bojom, djevojke s tamnosmeđom i crnom kosom gotovo bi uvijek dobile isti rezultat - nevidljiv!



Novi trend namijenjen je upravo tamnokosim curama, a osim što pristaje uz svu garderobu koju već imamo u garderobi, ovako obojana kosa izgleda zdravo i sjajno i uopće neće šokirati naše poslodavce i roditelje. Barem se nadamo.

Naravno, i ovaj trend pokrenula je Kylie Jenner koja često eksperimentira s bojama, bilo da je riječ o perikama, umecima, preljevima ili pravoj boji.



Na jednom eventu Kylie se pojavila s ravnom tamnoplavom kosom koja je izgledala fantastično, a oduševljene beauty blogerice odmah su odlučile taj look kopirati.



Oa boja izvrsna je za lude projetne i ljetne izlaske, festivale i tulume, a odlično izgleda i kada se naprave glamurozni valovi u stilu zlatnog doba  Hollywooda.