Naručila je savršenu komodu za svoj dom, a ono što je dobila sve je nasmijalo

Foto: Facebook

ČLANICA Facebook grupe DIY On a Budget mislila je da je pronašla idealan komad namještaja za svoj dom po povoljnoj cijeni, ali kada joj je narudžba stigla, shvatila je da je napravila ogromnu grešku.

Online kupovina može biti vrlo nezgodna ako ne obratite pažnju na sve karakteristike proizvoda koji želite kupiti. Ovu lekciju je na teži način naučila i jedna Britanka. Ona je tražila savršenu i jeftinu komodu za svoj dom koju može restaurirati po svom ukusu. Nakon duge potrage naišla je na onakvu kakvu je htjela, i to za samo 17 funti, prenosi Mirror.

Naručila je komodu, ali nije shvatila da je pogriješila sve dok šarena komodica nije stigla na kućnu adresu. Ubrzo nakon primanja narudžbe podijelila je svoju grešku na društvenim mrežama, gdje su je mnogi korisnici podržali jer se i njima dogodilo isto, ali je svejedno sve nasmijala.

Zaslijepljena odličnom cijenom, zaboravila je provjeriti dimenzije komode. U ovu stane nekoliko pari čarapa ili donjeg rublja, a to nije ono što je htjela.

"Želim vas malo nasmijati. Kupila sam online ono za što sam mislila da je odličan popust, komoda od 17 funti na Grouponu. Naravno, nisam pogledala koje je veličine, izgledala je veliko na fotografijama", napisala je korisnica.

Ispostavilo se da je u odličnom društvu jer su korisnici nastavili komentirati i opisivati svoje greške.

"Napravila sam istu grešku, ali srećom, moja kći je obožava, u njoj drži lakove za nokte i šminku", dodala je druga korisnica.

Ovo nije prva ni posljednja reklama na internetu koja vas može zavarati pa je vrlo važno pročitati cijelu specifikaciju proizvoda, a ako i poslije toga niste uvjereni, postavite pitanje prodavačima o proizvodu koji vas zanima.