Narudžbe traju još samo sutra: 4 razloga zašto nećete požaliti kupnju travanjskog BeautyBox-a

Foto: Instagram, Facebook, BeautyBox, Ilustracija Index

TIK-TAK, tik-tak.

Već smo vas upoznale s kutijicom ljepote i sreće, koja se zove BeautyBox te svaki mjesec dolazi na vašu kućnu adresu, prepuna korisnih i "must have" beauty proizvoda, ali i ponekim modnim.
 
Ona može biti vaša za samo 99 kuna mjesečno ili za 83 kune, ako se na našoj službenoj stranici pretplatite na 3 mjeseca, što je definitivno "best buy". A sada je krajnji čas da naručite svoju kutijicu za travanj, jer sutra je posljednji dan za narudžbe. 
 
 
Ako vas treba još malo zainteresirati za ovu najljepšu kutijicu, koju svaka žena može dobiti ili si ju sama priuštiti, mi vam danas donosimo čak 4 odlična razloga za to. Pa krenimo redom.
 
1. U travanjskoj kutijici je i jedna fashion poslastica
 
Nju smo vam otkrili prije nekoliko dana, a radi se o preslatkom nakitu s koprivničkom adresom, pod nazivom "Bead ItOn". Iako vam nismo otkrili o kojem se komadu nakita točno radi, otkrili smo vam 6 prekrasnih proljetnih kombinacija, na koji će on savršeno ići. 
 
2. U travanjskoj kutijici nalazi se čak 5 proizvoda
 
Sve ih koristite i dobro će vam doći na dnevnoj bazi.
 
 
3. Vrijednost kutijice je dvostruko veća
 
Već smo vam naglasili kako je cijena kutije 99 kuna mjesečno, no proizvodi koji su u njoj imaju zapravo gotovo trostruku vrijednost. Tako ne trebate biti vrhunski matematičar, kako biste zaključili da je to odlična računica.
 
 
4. Kutijicu možete iskoristiti na razne zabavne načine
 
Nakon što otvorite svoju kutijicu s ladicom, koja je prekrivena proljetnim motivima te iskoristite super proizvode u njoj, možete ju iskoristiti na razne zabavne načine. Tako ju, među ostalim, možete iskoristiti za pakiranje donjeg rublja, organizaciju make up-a, spremanje nakita ili cipela, a možete ju i proslijediti dragom za pohranu alata.
 
 
 
 

Požurite po svoj primjerak!