Natalie Portman u outfit uklopila cipele za kojima žene ove godine najviše žude

Foto: x17

IAKO su ove godine cipele zasigurno bila jedna od najpopularnijih modnih kategorija kada govorimo o novim trendovima i novim modelima, ovaj se Diorov model posebno istaknuo.

Riječ je o J'adior Slingback modelu koji je popularan među modnim trendsetericama i općenito zaljubljenicama u modu nešto dubljeg džepa jer je gotovo uvijek rasprodan u svim Diorovim poslovnicama diljem svijeta. Ovaj elegantni par cipela iz mase sličnih izdvaja bijela vrpca s natpisom "J'adior" te mašna koja ih čini neodoljivima. 

Da su popularne i među slavnim damama, potvrdila je glumica Natalie Portman koja ih je jučer uklopila u svoj dnevni outfit. 

Uz tamnoplavu haljinu spuštenih ramena i napuhanih rukava, Natalie je iskombinirala upravo ovaj model cipela i to u crnoj boji, a uparila ih je uz torbicu koja također nosi potpis ovog luksuznog brenda. 

Glumica se ovom prilikom odlučila za model s nešto nižom potpeticom, od 6,5 centimetara, a isti se model prodaje i s potpeticom visine 10 centimetara. Inače, cijena J'adior Slingback cipela je 890 dolara, što je otprilike 5700 kuna.