Nataša Janjić pokazala trudnički trbuščić u stajliš kombinaciji

Foto: Promo

GLUMICA Nataša Janjić je prije nešto više od mjesec dana iznenadila javnost viješću da je trudna.

Lijepa Splićanka svoje prvo dijete čeka s 34-godišnjim specijalistom ortopedije, tajanstvenim Nenadom Medančićem s kojim je vezu donedavno uspješno skrivala od očiju javnosti, a tek je nedavno objavila njihov prvi zajednički selfie

Osim dečka, od javnosti je do sada uspješno skrivala i svoj trudnički trbuh, i to ispod široke odjeće, no sinoć ga je napokon odlučila pokazati. Na eventu koji se održao u centru Zagreba lijepa trudnica mamila je znatiželjne poglede svojim rastućim trbuščićem, ali i sjajnim stajlingom.

Nataša se odvažila na jedan od vodećih trendova sezone - životinjski uzorak - koji je nosila na plisiranoj suknji midi dužine ispod koje se jasno nazirao njen trbuščić. Upečatljivu suknju iskombinirala je s crnim topićem preko kojeg je obukla bež jaknu od brušene kože koju je bojom uskladila s gležnjačama na vezanje, a look je upotpunila crnom torbicom s lancem.

Svoju prepoznatljivu narančastu kosu svezala je u visoku punđu te je uz minimalnu šminku potvrdila da trudnički sjaj nije mit. Nataša na event nije povela dečka, nego se družila s kolegicom Petrom Kurtelom i fotografkinjom Marom Bratoš čiji stajlinzi također zaslužuju svaku pohvalu.