Ne možemo prestati gledati u novog komada Khloe Kardashian

Foto: Instagram

KHLOE se još jednom pohvalila svojim tijelom, ali i zgodnim dečkom.

Nije tajna kako je najmlađa sestra Kardashian, plavokosa Khloe, od rujna prošle godine sretno zaljubljena.

Nakon bračnog kraha s problematičnim košarkašem Lamarom Odomom, koji ni za vrijeme njihovog braka nije odustajao od alkohola, droga i drugih žena, 32-godišnja Khloe sreću je pronašla u zagrljaju još jednog, 7 godina mlađeg Tristana Thompsona.

Par trenutno uživa na egzotičnom odmoru, iako se ne zna točno gdje, a Khloe je na Instagramu podijelila i nekoliko slika. Pažnju je posebno privukla ona gdje par pozira u plićaku te pokazuje svoja savršena tijela, ispod koje je starleta kratko napisala "Moja ljubav".

Khloe se teretani i zdravom načinu života posvetila neposredno nakon ljubavnog kraha, a česta je inspiracija brojnim ženama diljem svijeta, jer je odlični dokaz kako se naporni rad i trud itekako isplate, obzirom da izgleda bolje nego ikad.

Zgodni dečko sportaš sigurno je pridonijeo odličnom izgledu, a moramo priznati kako je Tristan vrlo ugodan oku. Slatki par, zar ne?

Pssst! Khloe na slici nosi Miniale Animale bijeli jednodijelni badić, koji možete nabaviti na ASOS-u po cijeni od 140 funti.