Ne trošite uzalud novac: Ovo je jedina make-up četkica koja vam treba

Foto: Instagram

IAKO se većini žena ovo zasigurno čini nemogućom misijom, beauty urednica Pure Wow magazina Jenny Jin dokazala je da je itekako izvedivo.

U godini smo kada je prirodna ljepota popularnija no ikad, a minimalistički make-up sve poželjniji. Jenny je stoga odlučila napraviti eksperiment i pokušala je koristiti samo jednu četkicu za cjelokupni make-up.

To joj je lako pošlo za rukom jer je ljubiteljica prirodnog looka, a i zato što je znala koju bi četkicu odabrala. Riječ je o lepezastoj četkici popularnijoj pod nazivom fan brush.

Jenny je otkrila kako je samo uz pomoć ove četkice uspjela nanijeti puder u prahu, rumenilo, bronzer i highlighter, ali i odstraniti višak sjenila ispod očiju koje je nanijela prstima. Pohvalila se kako joj ovo nije bilo nimalo zahtjevno te kako je oduševljena koliko odličan i multipraktičan posao odrađuje ova četkica neobičnog oblika. 

Dodala je kako je tekući puder i korektor nanijela prstima, što joj nije predstavljalo nikakav problem jer je, kako kaže, postigla jednako dobre rezultate kao i sa spužvicom za make-up ili četkicom za tekući puder. 

Biste li se vi odvažile na ovaj izazov?