Nekada je bila dosadna i nezanimljiva, no slavna glumica se itekako promijenila

Foto: Getty
 
JESTE li već primijetili kako glumica u posljednje vrijeme izgleda sve bolje i bolje?
 
Radi se o 28-godišnjoj glumici Dakoti Johnson koju je svijet upoznao kroz erotsku trilogiju "Pedeset Nijansi Sive" koja nikoga nije pretjerano oduševila, no i dalje ćemo pogledati treći i posljednji nastavak čija nas premijera očekuje za nekoliko dana.
 
 
A kada smo upoznali Dakotu prije nekoliko godina, mogli bismo reći kako je bila poprilično bezlična i dosadnjikava, a niti njezin modni izričaj nije bio ništa posebno, dapače, često je znala i pogriješiti.
 
Međutim, glumica je postala sve hrabrija kada je u pitanju moda, a otkad je svoju kosu osvježila plavim pramenovima, izgleda bolje nego ikad.
 
 
Vjerujemo kako je Dakota dobila vrijedne savjete beauty i modnih stručnjaka koji okružuju baš svaku poznatu zvijezdu, a njezinom sve boljem izgledu zasigurno je pridonijela i nova ljubav s pjevačem Chrisom Martinom, frontmen benda Coldplay.
 
 
A glumica je još jednom oduševila sinoć svojom pojavom u showu slavnog Jimmyja Fallona, u kojem su u prvom planu bile njezine noge u neodoljivoj crnoj haljinici sa zlatnim gumbima.
 
 
Dakota ih je dodatno produžila i crnim sandalama na petu, a i make-up je bio besprijekoran. Jedva čekamo vidjeti što će obući na dodjeli Oscara koja nas očekuje 4. veljače.