Izolacija nikada nije bila zabavnija: Modni izazovi za kojima Instagram luduje

DRUŠTVENE mreže su tijekom izolacije iznjedrile brojne modne izazove koje su ljubiteljice mode ekspresno prihvatile.

#QuarantinePillowChallenge

Instagram su preplavile fotografije golih žena koje svoja tijela skrivaju samo iza jastuka, koji u ovom slučaju glumi haljinu. Izazovu nisu odoljele ni brojne trendseterice, poznate Hrvatice, pa čak ni slavne dame. Tako je Sonja Kovač pazila na sve detalje te se pobrinula da uz jastuk pronađe i odgovarajuće modne dodatke, a njezin odgovor na izazov je mnoge i nasmijao. Nedavno je i Halle Berry raspametila obožavatelje izdanjem u kojem "nosi" samo jastuk te je potvrdila da izgleda spektakularno u apsolutno svim prilikama.

#AllDressedUpWithNowhereToGo

Za ovaj izazov zaslužna je stilistica Sophie Kjøller, koja živi i radi u Dubaiju. Ona je pozvala djevojke i žene da iz svojih ormara izvuku najluksuznije i najekstravagantnije komade odjeće te ih nose po kući na jedan dan. 

#GoingNowhereButFuckItImGettingDressed

Man Repellerova je osnivačica Leandra Medine Cohen, a njezin bosonogi selfie u kupaonici bio je okidač za nastanak izazova #GoingNowhereButFuckItImGettingDressed. Kako je zaključila, neki outfiti jednostavno izgledaju puno bolje bez cipela, a sve dame koje se slažu s njom mogu se priključiti ovom izazovu.

#DressUpFridays

Zbog svog naziva, ovo je izazov kojem ćete se poželjeti pridružiti već danas. Naime, dizajnerica Mary Benson, vlasnica brenda Mary, pozvala je svoje fanove da se barem petkom izvuku iz pidžama i dotjeraju se unatoč činjenici da su osuđeni na ostanak kod kuće.

#HomeCouture

Možda najzabavniji od ovih izazova natjerat će vas da uključite svoju kreativnost. Na poticaj online platforme Skipdin ljubitelje mode počeli su rekreirati lookove s revija visoke mode u kućnom izdanju. Naravno, isključivo uz pomoć materijala koje imaju kod kuće pa su rezultati, potpuno očekivano, urnebesni.