Ni bivša manekenka Kristina Bradač nije odoljela najpopularnijoj haljini ove jeseni

Foto: Bojan Zibar, Instagram

OVO su haljine u kojima brojne dame žele dočekati i provesti jesen.
 
Komad koji će obilježiti nadolazeću sezonu unosi dozu romantike u svačiji stil.
 
 
Ove jeseni na vrhuncu popularnosti bit će dugačke cvjetne haljine, nalik onima koje su nosile naše bake. Vintage cvjetni modeli preplavili su jesenske kolekcije vodećih dizajnerskih kuća, od Balenciage do Ralpha Laurena, a trend je već osvojio simpatije Instagram zvijezda.
 
Osim što su "in", postoji još puno razloga za zaljubiti se u dugačke cvjetne haljine. Jedan od njih svakako je taj što u njima doslovno možete provesti cijeli dan, budući da su primjerene i za posao i za odlazak na piće s prijateljicama. A nijedan drugi odjevni komad neće vam osigurati dozu elegancije koju sa sobom donose ove ženstvene haljine. 
 
 
I brojne svjetski poznate dame nisu odoljele šarmu ovih haljina, kao ni neke poznate Hrvatice. Među njima je i bivša manekenka Kristina Bradač, koja ju je nosila sinoć na jednoj ženskoj filmskoj premijeri.
 
 
Manekenka je odabrala onu u zagasitijim tonovima, a odlično ju je iskombinirala na čizme i statement naušnice u tipičnim jesenskim bojama.
 
Time je postalo jasno da su i poznate Hrvatice već u jesenskom raspoloženju, iako je kalendarski još uvijek ljeto. No, samo jedan pogled kroz prozor dovoljan je da zaključimo kako od ljeta više nema ni "LJ".