Ni talijanski fotograf nije bio pravi izbor: Lana Del Rey ponovno solira

Foto: JLP

AKO je vjerovati glasinama, lijepa pjevačica ponovno je na tržištu.
 
30-godišnja Lana Del Rey prekinula je vezu s 33-godišnjom fotografom Francescom Carozzinijem svega 2 tjedna nakon što su proslavili prvu godinu ljubavi.
 
Niti jedna strana nije željela komentirati napise pa smo ostali uskraćeni za informaciju što je među golipčićima krenulo po zlu. 
 
 
Podsjetimo, ljubav je planula 2014. godine, mjesec dana prije nego je objavljen njezin spot za pjesmu "Ultraviolence", za koji je bio zadužen upravo Francesco, inače sin glavne urednice talijanskog Voguea, France Sozzani.
 
Tako je par prvi puta uhvaćen zajedno u srpnju prošle godine, na romantičnom odmoru u elitnom talijanskom odmaralištu Portofinu.
 
Samo tjedan dana prije toga, javnost je saznala kako je Lana prekinula vezu, ali i navodne zaruke sa škotskim glazbenikom Barrie-Jameson O'Neillom.
 
 
Francesco se navodno zbog pjevačice i preselio iz New Yorka u Los Angeles, samo kako bi što više vremena provodili zajedno.
 
A gdje je puklo, pokazat će vrijeme.
 
Samo se nadamo da neće biti izvlačenja prljavog veša, kai u posljednjem slučaju Stefani-Rossdale, gdje se saznalo da je pjevačica zatražila razvog zbog golišavih slika dadilje njihove djece, koje je pronašla u njegovom mobitelu.