Nina Badrić zablistala u stilu holivudskih diva u novom broju časopisa "The Best Shop"

JEDNA od najhvaljenijih hrvatskih glazbenica, Nina Badrić, zablistala je u novom izdanju časopisa "The Best Shop" u elegantnoj zelenoj haljini i s glamuroznim stajlingom kojim je podsjetila na stare holivudske dive. Upravo je objavila novi album "NeBo", u 2012. priprema dva koncerta sa Zagrebačkom filharmonijom i planira turneju, a za The Best Shop je progovorila o tome kako je njezina glazba sazrijeva i rasla zajedno s njom te kako postoji još puno pjesama koje bi željela otpjevati. Pogledajte što je Nina sve otkrila za časopis "The BestShop".

O showu "Supertalent"

"Naravno da smo Merla, Enis i ja kao članovi žirija ljudi koji ih odabiru i podupiru na audicijama. Svo troje smo ostvareni u svojim profesijama i tu smo da bismo im bili pomoć i konstruktivna kritika. Nitko od nas ne liječi svoje komplekse na ljudima koji tek počinju ostvarivati svoje snove ."

O novom albumu

Novi album "NeBo" za mene je vrlo poseban i osoban. Prepun je različith priča koje žive ispod mojeg neba. U posveti svoga albuma napisala sam sve. Odiše pozitivom, nadom i vjerom da je dobro i da uvijek možemo biti bolji. Sama sam sebi najgori kritičar, vjerujte mi. Svi koji su kritizirali moj rad kroz ovih 20 godina karijere bili su mila majka kakva sam ja sama prema sebi. Nekako mi se čini da uvijek mogu bolje i više, no vremenom sam naučila prihvaćati stvari koje se periodično događaju. Naučila sam dati najbolje od sebe koliko znam i mogu u tom trenutku. Mislim da je to najvažnije. Nisam od onih osoba koje vole spavati na lovorikama i  odmah ostavim iza sebe i nagrade i uspjehe. Brzo se okrenem novom danu, radu i pokušavam osmisliti kako treba, na primjer sada, izgledati moja koncertna turneja koja uskoro kreće. Album "NeBo" je vani i sada ga puštamo Bogu i ljudima u ruke."


O ljubavi prema pjevanju i pisanju pjesama

"Oduvijek sam voljela književnost, pisanje pjesama i pisala sam ih kao dijete. U osnovnoj školi sam imala predivnu učiteljicu Jasminku Salamon koja me je često poticala da pišem sastavke i pjesme. Jedna je čak bila nagrađena na natječaju svih osnovnih škola, što me je ohrabrilo i uvjerilo kako to ima nekog smisla. Još uvijek volim pisati na taj način i pustiti mašti na volju da luta gdje god poželi.

O izboru pjesama

"Moji kriteriji su uvijek isti. Ako me pjesma razvali na prvu, moja je! Sebe moram prepoznati u njoj i tada mi prestaje biti važno jesam li je ja napisala ili je potpisuje poznati ili anonimni autor. Važno je da u njoj pronađem svoju priču kojoj vjerujem. Postoji puno pjesama koje bih tek željela otpjevati i nadam se da ću imati priliku za to. Sljedeće godine imam dva velika koncerta sa Zagrebačkom filharmonijom i to će biti svakako jedan veliki izazov i gušt. Zagrebačka filharmonija, Alan Bjelinski i ja u aranžmanima Ante Gele."


O duetu s Oliverom Dragojevićem

"Oliver je želja svakoga od nas. On je pravi muzikant i najgenijalniji glazbenik. Beskrajno ga volim i poštujem i vjerujem da ćemo jednom i otpjevati neku zajedničku. Lijepo je surađivati s ljudima od kojih možete puno učiti. Tu nema kompromisa, samo sjajna pjesma poveže dvoje muzičara. Na ovom albumu imam duet s Masimom. Njegov i moj glas naprosto traže jedan drugog. Imamo boje glasa koje pašu i svaki put kad smo surađivali zaključili smo da će se taj duet dogoditi kad se pojavi prava pjesma za nas. Na ovome albumu je to pjesma "Prospi riječi" koja nas je spojila.
"
 
O modi

"Tu sam pravo žensko koje voli sve lijepe stvari. Nikad dosta cipela, torbi, haljina, odijela, ma svega. Imam neke stvari koje još nikada nisam niti obukla, ali bile su mi prekrasne pa samo čekam pravu priliku da ih negdje iznesem. Kupujem ono što mi se sviđa a odnedavno sam započela suradnju s legendarnim Dieselom koji ima stvari baš po mojoj mjeri."


Više pročitajte u novom broju časopisa The Best Shop.