Nina Badrić na crveni tepih donijela glamur starog Hollywooda

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

BROJNE regionalne glazbene zvijezde okupile su se sinoć u beogradskoj Štark Areni povodom dodjele nagrada Music Awards Ceremony. Među njima našla su se i poznata domaća imena, a Nina Badrić je osvojila i nagradu za pjevačicu godine.

"Publiko, vi ste me napravili ovakvom, vi me nosite i hvala vam na tome što vam i dalje trebam", poručila je u svom govoru popularna pjevačica te je priznala kako je iznenađena osvojenom nagradom.

Osim talentom i glazbenim nastupom, Nina je pažnju privukla i odjevnom kombinacijom. Ovog puta odabrala je glamurozan look kojeg se ne bi posramile ni holivudske zvijezde.

Elegantna crna haljina koja prati liniju tijela i naglašava obline ukrašena je šljokicama te retro detaljem - puf rukavima. Istovremeno je profinjena, ali i zavodljiva te se pokazala kao pun pogodak.

Romantični valovi u kosi još su jedan detalj koji pojačava dojam ženstvenosti, a Nina je mudro odabrala i make-up koji naglašava njezinu prirodnu ljepotu. Nježni pastelni tonovi te nude ruž za usne odlično su se uklopili u ovu priču, a naglasak je stavljen na oči.

No nije jedino ona privlačila poglede u Beogradu. Njezina kolegica Jelena Rozga također je potražila inspiraciju u Hollywoodu pa se pojavila u modelu haljine kakvu često viđamo na crvenom tepihu.