Nina Badrić u mini haljini pokazala odlične noge, no najlonke su pokvarile dojam

Foto: Instagram

PJEVAČICA Nina Badrić na Instagramu je čestitala 50. rođendan kolegi Toniju Cetinskom uz fotku snimljenu na njegovoj tematskoj proslavi na kojoj uz njih dvoje poziraju i sestre Husar.

Tema rođendanskog tuluma pjevača bio je Al Capone kojeg je on utjelovio u odijelu s okomitim prugicama, dok je Nina nosila superkratku crnu haljinu sa šljokicama i resicama u flaper stilu.

Mini haljina u fokus je stavila njezine noge za koje je Nina u komentarima dobila same komplimente, no vjerujemo da će se mnogi složiti da su najlonke malo pokvarile cjelokupni dojam. S obzirom na to da poprilično niske temperature za ovo doba godine još ne dopuštaju gole noge, jasno nam je zašto je pjevačica morala obući najlonke, no pogriješila je odbirom crnog modela uz koji se nikako ne uklapaju njene sandale s bijelim remenom. 

I dok je posljednjih godina popularno nositi sandale tijekom cijele godine i kombinirati ih s najlonkama, pa čak i sportskim čarapama, puno sretniji odabir u Nininom slučaju bile bi čarape u boji kože uz koje bi ovaj outfit bio besprijekoran.