Njoj je 18, njemu 34, stalno su zajedno, no tvrde da su samo prijatelji

Foto: REX

SOFIA i Scott ne odvajaju se jedno od drugoga još od Cannesa.

Radi se o 18-godišnjoj manekenki u usponu i kćeri legendarnog pjevača Lionela Richieja, Sofiji te Scottu Disicku, bivšem partneru Kourtney Kardashian, s kojom on ima troje djece.



Scott, kojeg smo upoznali isključivo preko obiteljskog showa njegove bivše cure, "Keeping Up With The Kardashians", u posljednje vrijeme puni novinske stupce svojim svakodnevnim tulumarenjem te mijenjanjem ljepotica, a sve je počelo od 70. filmskog festivala u Cannesu.



Na njemu je bila i Kourtney, s novim mlađahnim dečkom, manekenom Younes Bendjimom, što je navodno izluđivalo Scotta, zbog čega se dotični vratio starim porocima - alkoholu, tulumarenju i ženama. No najviše kontroverze izazvao je druženjem s 18-godišnjom Sofijom, a duo je svoje druženje nastavio i nakon Cannesa.



Tako su prošlog petka uhvaćeni zajedno u sushi restoranu Nobu u Malibuu, ruku pod ruku, no Sofia je nakon zajedničkih slika s jahte u Cannesu, objasnila kako tu nema ničeg. "Zadnji put što ću to reći. Scott i ja smo samo prijatelji. Slobodna sam i fokusirana na prijatelje, obitelj i posao. Ponovno, smirite se", napisala je tada na Twitteru.



Inače, za Sofiju se saznalo nakon što se neko vrijeme zabavljala s Justinom Bieberom, no ovoga puta svi se pitaju kakvo je to prijateljstvo između 18-godišnjeg djevojke i 34-godišnjeg muškarca koji je i otac troje djece.