Novi trendovi koji će vas napokon natjerati da zaboravite na cvjetne vijence

Foto: Instagram
 
NAJPOZNATIJI festival na svijetu, Coachella, koji u kalifornijskoj pustinji okuplja sve poznate face, uvijek diktira trendove koje ćemo viđati na svim narednim festivalima u godini. O festivalskoj modi već smo pisali, a krajnje je vrijeme i da otkrijete nove beauty trendove. Kosa je ove godine bila u glavnom fokusu, a slavne dame potpuno su odbacile cvjetne vijence i poigrale se frizurama iz djetinjstva, odvažnim bojama, a pojavio se i jedan novi hit dodatak. 
 
Kikice 
 

Glumica Ashley Tisdale i manekenka Alessandra Ambrosio samo su neke od brojnih dama na festivalu koje će vas natjerati da se opet zaljubite u omiljenu frizuru iz djetinjstva. Riječ je praktičnim kikicama kojima su ove poznate ljepotice dale moderniji izgled s kožnim trakicama umjesto gumica, dodatkom beretke, šešira, efektnim naušnicama...  

Neprirodne boje

 
Ako vas je oduvijek zanimalo kako bi vam stajala ružičasta, tirkizna ili kosa u nekoj drugoj odvažnoj boji, ljetni festivali odlično su opravdanje da to napokon i isprobate. Jarke nijanse u kosi na festivalima su već uobičajene, no ove godine primijetili smo ih više no ikad do sad.   
 

Novi "cvjetni vijenci" 

 
Ovi ukrasi u kosi odradili su svoje i napokon su mjesto na tronu festivalskih trendova prepustili nekim drugim dodacima za glavu. Romantične cvjetne vjenčiće zamijenile su šilterice te već spomenute beretke i klasični šeširi.