Obline Kim Kardashian na naslovnici ostale u sjeni priča o četvrtom djetetu

Foto: Instagram

VIŠE nema te naslovnice koju ona nije krasila.

Naravno, radi se o 37-godišnjoj Kim Kardashian koja je iz ničega stvorila sve, a sada je osvanula i na jednoj od rijetkih naslovnica na kojima još nije bila, a radi se o onoj američkog Ellea.
 
 
"Moja prva naslovnica", pohvalila se Kim slikom na Instagramu na kojoj možemo vidjeti obline po kojima je široko poznata. Iako to nikada nije priznala, vidimo da su za njih zaslužni i plastični kirurzi.
 
 
Časopis je svojim čitateljima ponudio i personalizirane naslovnice s porukama koje im šalje Kim, a na svim fotografijama ona izgleda doista zanosno.
 
 
Raspričala se i o djeci, surogat majci koja joj je rodila kćerkicu Chicago te Kanyeu Westu, iako se u posljednje vrijeme šuška kako je njihovom braku došao kraj jer je Kim navodno dosta supruga koji je u svemu kontrolira, a k tome je još i ovisnik o tabletama, no o tome se nije oglasila ni jedna strana.
 
 
No Kim se raspričala i o djetetu broj četiri te je otkrila kako bi to bio njezin maksimum. "Mislim da ne bi mogla podnijeti više od četiri. Moj raspored je prenatrpan, a smatram da bi u svakom braku žena trebala mužu dati jednako pažnje kao djeci. No srce mi je napokon puno", iskreno je priznala.
 
 
Kim je s Kanyeom godinama bila prijateljica prije nego je planula ljubav 2012. godine, brzo nakon raspada njezinog 72 dana dugog braka s košarkašem Krisom Humphriesom.
 
"Mi smo savršeni balans: on je mene naučio kako još više izražavati svoje mišljenje, a ja njega kako da bude mirniji", kratko je opisala brak s reperom.