Od traper parke ove chic Zagrepčanke zanimljivije su samo njene Chanel čizmice

Foto. Luka Šangulin

ZAGREBAČKE ulice u danima adventa preplavi hrpa ljudi pa se u ovo doba godine još teže istaknuti stajlingom.

No da originalnost uvijek jamči poglede, potvrdila je proteklog vikenda jedna skockana mama koju smo uočili na Cvjetnom trgu. U moru krznenih bundi koje su već nekoliko sezona ultimativni hit među Zagrepčankama, ona se istaknula u parki od trapera, no pažnju s njezine jakne brzo su nam skrenule crno-bijele Chanel čizmice.

Iako su parke također jako popularne u ovo doba godine, traper nije tipični materijal od kojih se izrađuju pa je ovaj model pravo modno osvježenje. A što se tiče čizmica, komadi s istaknutim logotipima luksuznih modnih kuća uvijek su mamac za poglede, a ove Chanelove gležnjače pažnju plijene i svojom bojom. Bijele čizme ove su godine apsolutni hit, baš kao i planinarski stil, a ovaj model sjajno spaja oba trenda. Inače, cijena ovih Chanel čizama je 1250 dolara, odnosno oko 8400 kuna.

A ova skockana mama oduševila nas je i ostatkom svojeg stajlinga, točnije bijelim hlačama koje mnoge žene izbjegavaju pa ih rijetko imamo priliku vidjeti te velikim futurističkim sunčanim naočalama koje joj, baš poput hlača, pristaju sjajno.