Odvažna na mamu: Madonnina kći Lourdes s lila kosom snimila reklamu za parfem Stelle McCartney

Foto: Instagram

MADONNINA kći Lourdes Leon, poznatija kao Lola, izrasla je u pravu ljepoticu.

S velikim smeđim očima, dugim nogama, i odvažnim modnim stilom koji je naslijedila od mame, Lourdes plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a ove je zime odlučila ponovno zagaziti u manekenske vode.

Zgodna 19-godišnjakinja ovih je dana dobila unosni posao od mamine prijateljice Stelle McCartney te postala zvijezda reklame za njezin novi parfem.

Novi miris slavne dizajnerice zove se "POP" i dolazi u prepoznatljivoj bočici za ovu dizajnericu, te ima okrugli ružičasti čep koji odaje da je namijenjen razigranim, mladim djevojkama.

Stella kaže kako njezin miris nije štetan za okoliš, a kampanja predstavlja žensku moć i snagu.

U reklami, uz Lourdes poziraju i Grimes, Amandla Stenberg i Kenya Kinski-Jones, a svaka djevojka ima svoj jedinstven stil.

Dizajnerica je otkrila zašto je izabrala Lourdes za ovu kampanju te kako bi uskoro mogli očekivati da mlada ljepotica krene majčinim stopama.

"Lolu poznajem cijeli njezin život i upravo je na početku svoje umjetničke karijere. Ona je neovisna i slobodna duha te je prava inspiracija. Bez obzira na to što se rodila pod svjetlima reflektora, uvijek je stajala čvrsto na zemlji.", izjavila je Stella McCartney.