On se ne ispričava: Drakeovi susjedi se žalili na buku, on kupio i njihovu kuću

Foto: Press Foto, Getty

NJEGOVI su tulumi jedni od razuzdanijih.

Kako se šuška, slavni pjevač i dečko slavne Rihanne, obožava tulumariti u svojoj vili, a njegove zabave na glasu su kao jedne od najrazuzdanijih.



Mi si to zamišljamo kao meku šampanjca, zgodnih cura i glasne glazbe, koja je jako zasmetala njegovim susjedima, koji su se nekoliko puta požalili na nju.

No, čini se kako ispričavanje i stišavanje nije Drakeov stil, jer kako prenosi Elite Daily, slavni pjevač problem je odlučio riješiti na svoj način pa je tako kupio njihovu kuću za 2,85 milijuna dolara.



Zanimljivo je i kako je slavni Kanađanin na tako nešto i upozorio susjede, u pjesmu "Where Ya At", koja je nastala u suradnji s reperom Futureom, u kojoj on pjeva: "Ja sam sebe stvorio, sebičan sa svojim ženama, samozaposlen. Kuput ću susjedovu kuću, ako će se žaliti na buku."

Kako doznajemo, Drake je kupio ranč s četiri spavaće sobe, pet kupaonica, velikim vrtom, bazenom, kaminom te gostinjskom kućom, koja dođe kao mini vila.

Tko zna, možda je Drake kuću kupio svojoj djevojci, od koje se doslovno ne odvaja posljednjih tjedana, kako bi mu bila još bliže. No, ako u susjedstvo stigne i partijanerica Rihanna, par će zajedno morati kupiti sve obližnje kuće.