Ona je zamijenila Monicu Bellucci: Možemo li početi pričati o lijepoj Tini?

Foto: Instagram, Getty

ZGODNA Tina osvojila je srce poznatog glumca Vincenta Cassela.

Iako se vatrena Talijanka Monica Belucci sasvim opravdano smatra jednom od najljepših žena na svijetu, francuski glumac Vincent Cassel ipak ju je pustio od sebe. Par je zajedno proveo punih 18 godina, a često su vrlo iskreno pričali o bračnim krizama.



"Nikada ne znaš koliko će brak trajati. Danas funkcionira, no za godinu dana... Ne znam", "Bilo bi urnebesno očekivati da će mi Vincent biti vjeran, ako smo odvojeni po nekoliko mjeseci", "On je jako sexy, no on nije normalan muškarac. Ponekad ga obožavam, a ponekad ga želim ubiti", bile su samo neke od izjava prelijepe glumice tijekom njihovih zajedničkih godina.

Nakon razvoda, za koji su priznali i kako je bio zajednička odluka, Monica je sreću navodno pronašla u azerbejdžanskom oligarhu Telmanu Ismailovu, a Vincent u danas 27-godišnjoj manekenki Tini Kunakey, za koju se uglavnom i saznalo u vrijeme kada je započela njihova veza.

Iako je Vincent od nje stariji pune 23 godine, zbog čega se čitavo vrijeme šuška kako ga mlađahna manekenka samo iskorištava zbog slave, u nešto manje od godinu dana veze, za par se nisu vezali nikakvi skandali, a oboje su i vrlo oprezni, kada je u pitanju otkrivanje privatnih detalja.

Duo se dosad zajedno pojavio samo na jednom crvenom tepihu, i to onom Victoria's Secret revije u Parizu, a mlađahna ljepotica sa Sicilije vrlo rijetko dijeli njihove zajedničke slike na Instagramu, gdje ju prati 135 tisuća obožavatelja.

No, unatoč poznatom dečku, Tina je sve više zaposlena, a njezin egzotični izgled svakako ju izdvaja u moru manekenki, koje pokušavaju naći svoje mjesto pod modnim suncem. Također, lijepa Tina ima i jedinstveni modni izričaj pa nam njezin profil često služi i kao modna inspiracija.

Upravo zato, vjerujemo kako ćemo o ovoj curi još itekako puno čuti, i to ne samo kao o "ženi koja je zamijenila Monicu Bellucci".