Opet su počele glasine: Je li došao kraj i trećem braku Kim Kardashian?

Foto: Instagram

NAKON što su treći put postali roditelji, šuška se kako se Kim Kardashian i Kanye West razvode.
 
Reality zvijezda i reper u braku su od 2014. godine i imaju troje zajedničke djece, 4-godišnju North, 3-godišnjeg Sainta te malenu Chicago West koju im je prije samo dva mjeseca rodila surogat majka.
 
 
No svjetski mediji sada navode da Kim više ne može izaći na kraj sa "suprugom iz pakla" te joj se ne da, pored troje djece, "glumiti mamu i vlastitom suprugu". 
 
 
"Najblaže rečeno, život s Kanyeom je težak i Kim je dosegla svoju granicu. On joj oko djece uopće ne pomaže, ima česte izljeve bijesa te je postao ovisnik o tabletama bez kojih gotovo da više ne može funkcionirati. Od kada se Chicago rodila njegovi napadaji su sve češći i ozbiljniji. Kim se zbog svega toga često zapita bi li joj život bio lakši bez njega", izjavio je izvor blizak starleti.
 
 
Dok Kim i Kanye o svemu mudro šute, glasinama o njihovu razvodu u prilog ne ide činjenica da je Kardashianka tijekom nedavne posjete Japanu nastavila promovirati novu kolekciju Kanyeova modnog brenda Yeezy, čija je ona hodajuća reklama
 
 
Ako su glasine istinite, radit će se o razvodu "teškom" čak milijardu dolara, a Kim će to biti treći propali brak. Podsjetimo, starleta je od 2000. do 2004. godine bila udana za britanskog glazbenika Damona Thomasa, a "sudbonosno da" ponovno je izrekla 2011. košarkašu Krisu Humphriesu s kojim je u braku izdržala svega 72 dana, a razvod je finaliziran 2013. godine kada je i upoznala Kanyea.