Orlando Bloom objavio fotku trudne Katy Perry. Pjevačica blista

Foto: EPA-EFE, Instagram

PJEVAČICA Katy Perry i glumac Orlando Bloom prošlog su tjedna otkrili da čekaju svoje prvo zajedničko dijete.

I dok Orlando iz prošlog braka s manekenkom Mirandom Kerr ima 9-godišnjeg sina Flynna, Katy će prvi put postati majka, a zanimljivo je da je sretnu vijest otkrila u svojem novom spotu za pjesmu Never Worn White u kojem je pokazala trudnički trbuh.

Pjevačica je otkrila da joj nije bilo teško skrivati trudnoću od javnosti, a objasnila je i zašto.

“Nitko nije ništa sumnjao jer sam uvijek gladna. Nikad nisam voljela raditi trbušnjake pa su samo mislili da sam bucmasta i gladna. I da, to doista jesam”, izjavila je Perry u intervjuu za SiriusXM Hits1, a nekoliko dodatnih objašnjenja ponudila je i na svojem Twitteru.

Sada je njezin zaručnik na Instagramu objavio novu fotku trudnice na kojoj Katy blista.

"Moje bebe cvjetaju", napisao je Bloom ispod fotke uz malenu igru riječi jer riječ "cvjetanje" (engl. blooming) na engleskom zvuči slično kao izvedenica njegova prezimena.

Katy na fotki nosi rastezljivu šarenu haljinu koja savršeno naglašava njezin trbuh, ali i trudnički sjaj na licu koji je dodatno naglasila nježnoružičastim rumenilom i sjenilom.

Fotka je snimljena za vikend u Melbourneu u Australiji gdje je Katy nastupala prije i nakon finala Svjetskog prvenstva u ženskom kriketu.