Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima su uvijek nečim nezadovoljne

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ČAK i kada im u životu sve ide sjajno, osobe rođene u ovim znakovima zodijaka pronaći će nešto oko čega će se brinuti i živcirati. One su jednostavno uvijek nezadovoljne nečim u svojem životu i često ispadaju nezahvalne na mnoštvu odličnih stvari koje imaju ili im se događaju. 

Kako piše Your Tango, riječ je o sljedećim horoskopskim znakovima. 

Blizanci

Zbog dualističke prirode, Blizanci često teže najboljem, a s druge strane ih uništava sumnja u same sebe. Oni su najviše opsjednuti mišlju da drugima sve bolje polazi od ruke nego njima, čak i ako imaju puno bolje uvjete od tih drugih osoba. Blizanci će uvijek pronaći nešto oko čega će se živcirati i misliti da je život prema njima nepošten. 

Rak

Rakovi se najviše boje odbijanja pa se na neke stvari često ne žele ni odvažiti. Osobe rođene u ovom znaku neprestano nešto muči i rastužuje, a nerijetko se u njihovim glavama rađa misao da nisu vrijedni tuđe ljubavi za kojom toliko žude. Njihovo nisko samopouzdanje je i njihov najveći problem. 

Djevica

Djevice toliko teže savršenstvu da ljudima često idu na živce. Ako nešto nisu učinile savršeno po vlastitim standardima, bit će nezadovoljne i žaliti se na same sebe. Djevice često same sebe sabotiraju na putu do uspjeha.