Otkad je odbacila prezime Tatum, Jenna Dewan izgleda još bolje nego prije

Foto: Splash

JENNA Dewan i Channing Tatum prije mjesec dana objavili su da se rastaju nakon devet godina braka.
 
Vijest o kraju braka zlatnog holivudskog para koji se upoznao davne 2006. godine na setu filma Step Up šokirala je javnost, no Jenna je sada dokazala da joj solo život itekako godi. 37-godišnja glumica i plesačica, koja s Jennifer Lopez radi kao mentorica u showu World of Dance, prvi se put nakon prekida pojavila na crvenom tepihu i to upravo na premijeri nove sezone spomenutog showa te nas oborila s nogu.
 
 
Od glave do pete u crnim pripijenim komadima, Jenna je pokazala svoju zavidnu plesačku liniju, ali i grudnjak, koji se jasno nazirao ispod njene prozirne majice. A iako je visoka svega 160 centimetara, dokazala je i da niske žene mogu izgledati itekako vitko u dugačkim suknjama, ako ih iskombiniraju s nekim ubojitim parom štikli, poput ovih Jenninih. 
 
 
Prekrasna glumica outfit je upotpunila jednostavnom crnom trakom za glavu, koja na njoj izgleda jako šarmantno, a crnilo je razbila ružem za usne u boji vina koji je dodatno naglasio njenu ljepotu. Glumica je nedavno za časopis People prokomentirala kako se osjeća sjajno od kada je single, a tako i izgleda. Sredinom prošlog mjeseca odbacila je i prezime Tatum, za sada barem na Instagramu, a izgleda da je i ona tipičan primjer žene koja nakon razvoda procvjeta.